Generator de Ozon

Generator de ozon OzonFix pentru Casnic ,Comercial si Industrial

Vrei sa ai chiar in casa ta,in  masina ta sau in biroul tau un aparat care purifica aerul? Daca iti doresti un aer cat mai curat in incaperi, exista un aparat care purifica aerul, inlaturand mirosurile neplacute si care produce ozon. Acest dispozitiv se numeste generator de ozon si este extrem de benefic pentru sanatate, pentru ca face ca aerul sa fie mult mai respirabil.


 
 
Nu trebuie sa cautam pe internet informatii despre ozon ca sa intelegem de ce e ozonul de fapt. E simplu, ozonul e o forma a oxigenului care are trei molecule, toate de oxigen si care este instabil transformandu-se cu usurinta inapoi in oxigen. El purifica aerul, astfel ca dupa folosirea unui dispozitiv care produce ozon, cum este un generator de ozon, aerul dintr-o incapere va fi atat de proaspat ca si aerul de dupa o ploaie de primavara. 
 
Un generator de ozon poate elimina mirosurile neplacute pentru ca distruge bacteriile care sunt responsabile de fapt pentru aceste mirosuri. In urma ozonului generat, va rezulta un aer proaspat si sanatos, exact cum ar trebui sa fie aerul din incaperi intotdeauna. Prin dezinfectarea aerului, te asiguri ca oamenii care vor petrece timp in incaperile purificate vor respira cel mai pur aer. 
 
Ai nevoie de purificare aer acasa sau la birou? Alege un generator de ozon la pret bun din magazinul Bewater si vei respira si tu doar cel mai proaspat aer.

 

Suport clienti Luni- Vineri, orele 9-17 , Suport mail in maxim 48 ore

0784203062 0726349520 office@bewater.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!