Dedurizatoare si Lampi UV

Apa de ploaie de exemplu nu are minerale sau saruri, de aceea se mai numeste si apa moale. Apa dura este asadar apa ce contine minerale si saruri, iar prin dedurizarea apei intelegem procesul prin care transformam apa dura intr-o apa cat mai moale. Cu cat continutul de saruri de calciu si diverse minerale este mai mare, cu atat duritatea apei este mai mare. Duritatea se determina pe baza unui buletin de analiza intr-un laborator, determinandu-se calitatea apei, continutul de calciu si magneziu, dar si alte minerale si saruri.
 


 

Cand vorbim de o statie de dedurizare, vorbim de fapt de dedurizare industriala dar exista si dedurizatoare casnice, aceste dispozitive prin care ne putem deduriza apa in propria locuinta si atunci nu mai e nevoie de o statie de dedurizare. Este nevoie de acest proces pentru ca, de exemplu, din cauza duritatii apei, masina de spalat se poate strica. Depunerile de calciu sunt responsabile, deci pentru masina de spalat avem nevoie de apa cat mai moale.

 

Daca vrem sa consumam si sa folosim cea mai buna apa, atat de la robinet, cat si din alte surse, este recomandat de catre specialisti sa avem un filtru de apa, adica un purificator de apa in casa, dar si un dedurizator de apa. Aceste dispozitive de filtrare si tratare apa ne furnizeaza apa cea mai buna pentru baut, gatit si spalat. Foarte eficace sunt filtrele cu osmoza inversa, care, care ofera o apa purificata.

 

Scapa de calcar! 

Dedurizatoarele pentru apa potabila sunt potrivite pentru a avea o apa curata de baut. In plus, dedurizatoarele pentru apa sunt excelente nu numai pentru apa potabila, ci si pentru apa de uz casnic. Apa dura poate face ravagii intregii instalatii de apa si apoi aparatelor care folosesc apa de la retea. Asa ca alege un dedurizator de apa din magazinul Bio Energy Water pentru a te scuti de multe cheltuieli in plus.

Afiseaza: 2 produse

 Filtre
Tester duritate 18 ml

Tester duritate 18 ml

59,99 Lei 49,99 Lei
-17%
Test determinare duritate H2O

Test determinare duritate H2O

69,99 Lei 59,99 Lei
-14%

Suport clienti Luni- Vineri, orele 9-17

0341 452 930 office@bewater.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!