0784 203 062 office@bewater.ro
Selectează o Pagină

De obicei, atunci cand oamenii se gandesc la utilitatea dozatoarelor de apa, se gandesc la faptul ca acesta doar le ofera posibilitatea de a face rost repede de un pahar de apa calda sau rece. Cu toate acestea, un astfel de produs iti ofera multe posibilitati, combinatia de apa rece si apa calda facand din el un aparat extrem de versatil.

Iata cateva exemple despre cum un dozator de apa iti poate facilita viata acasa si iti poate face viata la birou mai interesanta si mai usoara:

Prepari mancaruri si bauturi cu usurinta

Robinetul de apa fierbinte este foarte util in prepararea rapida a bauturilor. Ceaiul, cafeaua sau ciocolata calda vor fi gata in doar cateva minute. Pentru a prepara ceaiul, nu trebuie sa faci nimic mai mult decat sa pornesti robinetul de apa fierbinte si sa il lasi sa curga peste pliculetul de ceai din pahar. La fel se procedeaza si in cazul cafelei si a ciocolatei calde, fiind foarte usor de preparat, fara sa fii nevoit sa fierbi apa sau sa folosesti un aparat de cafea.

Petrecandu-ti o mare parte din zi la birou, cu ajutorul apei fierbinti furnizate de catre dozatorul de apa, ai posibilitatea sa iti prepari o supa instant sau deserturi din gelatina. Un dozator de apa poate fi folosit pentru orice reteta de bautura sau mancare care are la baza apa fierbinte, rece, sau orice alta temperatura intre aceste doua. De asemenea, te salveaza de pierderea timpului cu fierberea sau racirea apei, avand in vedere ca apa de la robinet nu este suficient de fierbinte pentru a putea fi folosita la prepararea ceaiurilor sau a unei supe instant.

Dozatoarele de apa sunt cel mai des folosite in birouri si sali de asteptare, fiind foarte utile si usor de folosit de catre toata lumea. In acest fel oricine vine la o intalnire de afaceri sau este nevoit sa stea la rand pentru a-si rezolva treburile se va putea servi cu un pahar de apa.

In cazul in care inainte sa achizitionezi un astfel de dozator de apa vrei sa il testezi, ai posibilitatea de a inchiria unul si de a vedea cum functioneaza si care sunt facilitatile pe care ti le ofera. Oamenii din firma ta au nevoie sa se hidrateze constant, acest lucru ii va face mai productivi si mai orientat catre clienti.

Daca optezi pentru un abonament lunar la un dozator de apa de pe site-ul nostru, trebuie sa stii ca sunt cateva servicii care sunt incluse in acest pret. Printre aceste servicii, vei avea parte de montajul dozatorului de apa gratuit, schimbarea gratuita a filtrelor la 6 luni, igienizarea si decalcarea aparatului si in cazul in care aparatul sufera defectiuni, acesta iti va fi schimbat.

Dozatorul de apa ofera apa rece, intre 4-12 grade si apa calda, intre 80-90 grade, cu o capacitate a rezervoarelor de 2l. Purificarea apei se face la robinetul consumatorului, inlaturand astfel orice suspiciune privind filtrarea sau provenienta apei. Sunt eliminati timpii morti de achizitionare a noi provizii de apa potabila si dispare de asemenea problema depozitarii ambalajelor. Apa derogata prin dozator este mereu proaspata si protejata de contaminari externe. Sistemele de filtrare sunt certificate si apa nu ramane in contact cu plasticul.

Aceste dozatoare sunt recomandate pentru utilizare in medii foarte variate: uz casnic, birouri, farmacii, cabinete medicale, cabinete notariale, etc. Le vei gasi atat in propria locuinta, in gradinite, scoli, universitati cat si in sedii de societati comerciale, banci, intreprinderi .

Dozatorul de apa se ataseaza direct la reteaua de apa si contine 4 filtre:

  • – Filtrul sediment, care elimina toate impuritatile mai mari de 5 microni (durata de viata 6 luni);   
  • – Filtrul pre-carbon, care elimina gustul si mirosul neplacut al apei de la retea (durata de viata 6 luni);
  • – Ultrafiltrul, care dezinfecteaza microbiologic apa, eliminand microorganismele (durata de viata 12 luni);
  • – Filtrul postcarbon, care elimina gustul si mirosul neplacut al apei de la retea (durata de viata 12 luni);                            ​

Altfel spus, atat utilitatea dozatoarelor de apa, cat si mediile in care acestea sunt folosite este variata. Nu ezita sa achizitionezi un astfel de aparat din magazinul nostru si sa consumi apa curata in fiecare zi!