0784 203 062 office@bewater.ro
Selectează o Pagină
  • Ce reprezinta apa alcalina ionizata!!

Apa este vitala pentru sanatatea noastra. Nu exista niciun alt lichid mai important pentru corpul uman decat apa. Un organism bine hidratat va depasi mai usor sau va evita anumite probleme de sanatate.

Apa alcalina este recomandată de medici și terapeuți pentru că efectele sale sunt deosebit de benefice asupra sănătății. Se numește apă alcalină pentru că pH-ul acestei ape este de       8,5 -9, deci un pH alcalin.

Se vorbeste tot mai des despre utilizarea apei alcaline in dieta obisnuita, intrucat incetineste procesul de imbatranire si previne boli cronice.

Alcalin se refera la nivelul pH-ului apei. Acesta reprezinta un numar care masoara aciditatea sau alcalinitatea unei substante pe o scara de la 0 la 14. Spre exemplu, daca o substanta are pH1, aceasta este foarte acida. In schimb, daca are pH13 este una foarte alcalina.

Cea mai mare parte a apei potabile, atat cea de la robinet, cat si cea imbuteliata, are un pH neutru, in general pH7, deci nu este nici acida, nici alcalina. Apa alcalina, in schimb, are de obicei pH9.

Datorită proprietăților sale descrise mai jos, apa alcalină ionizată este foarte importantă pentru organismul uman din următoarele motive:

  1. Întărește sistemul imunitar
  2. Reduce aciditatea din corp – cauza tuturor bolilor
  3. Măreşte absorbţia vitaminelor şi mineralelor
  4. Încetinește îmbătrânirea
  5. Reduce riscul de cancer
  6. Măreşte hidratarea organismului
  7. Curața colonul
  8. Ajută la pierderea in greutate
Cu ce te ajuta apa alcalina?

Va prezint incontinoare o lista cu boliile tratate cu succes consumând apa alcalina ionizata, considerată de medici ca fiind cea mai bună apă de consum: Acnee, Afecţiuni ale rinichilor, Alergii, Amigdalita, laringita, Arsuri, Artrită, Astm, Cancer, Colesterolul, Colita, Constipatie, Deficienţe ale sistemului imunitar, Dermatită, Diabet, Diaree, Dureri ale încheieturilor, Dureri muscular, Fungi şi ciuperci, Gripă şi răceală, Hemoragii, Hemoroizi, Herpes, Hipertensiune, Inflamaţii, Mahmureală, Mărirea prostate, Migrenă, Obezitate, Oboseala cronică, Osteoporoza, Pietre la rinichi, Probleme circulatorii, Probleme ale inimii, Psoriazis, Răni şi zgârieturi, Retenţie de apă, Somnolenţă, Tuse, Ulceraţii ale picioarelor.

 

  • Tipuri de apa alcalina

Acest aparat de ionizarea a apei, realizeaza toate nivelele de electroliză pentru apa alcalină:

pH 8,5 (primul nivel de apă alcalină) folosiți acest nivel când începeți să beți apă alcalină. Beți la acest nivel timp de două săptămâni înainte de a  trece la 9,0 pH.

pH 9,0 (al doilea nivel de apă alcalină) după ce ați băut apă alcalină pH 8,5 timp de două săptămâni, beți acest tip de apă timp de două săptămâni înainte de a trece la pH 9,5.

pH 9,5 (al treilea nivel de apă alcalină) acesta este nivelul pe care majoritatea adulților aleg să-l folosească

pH 10,0 (al patrulea nivel de apă alcalină)Alcalinitatea ridicată a apei are un efect de detergent și poate dizolva și elimina substanțele uleioase

Nivele de electroliză pentru apa acidă:

pH 5,5 (primul nivel de apă acidă) bună pentru igiena orală, are calități astringente și strânge porii ca un tonifiant, este ideală pentru pielea sensibilă a copiilor

pH 5,0 (al doilea nivel de apă acidă) folosiți acest nivel pentru a vă spăla pe față, bun pentru spălarea bebelușilor, face pielea mai moale și redă strălucirea părului, aleviază arsurile solare, utilă în afecțiunile dermatologice precum psoriază, mâncărimi, eczeme și piele uscată

pH 4,5 (al treilea nivel de apă acidă) bun pentru îndepărtarea sedimentelor din ceainic, bun pentru umidificator

pH 4,0 (al patrulea nivel de apă acidă)Apa puternic acidă are calități dezinfectante puternice și previne intoxicația alimentară. Această apă omoară virusul HIV și stafilococi, streptococi, Candida, ciuperci, e. coli, salmonella și alți patogeni în cel mult 30 de secunde.

Apa alcalina ionizata, are propietati importante, ce o recomanda ca una dintre cele mai bune ape de baut.